În decurs de 10 zile, va fi deschisă o nouă rută de troleibuz spre Bubuieci

troleibuz bubuieci

În decurs de 10 zile, va fi deschisă o nouă rută de troleibuz cu propulsie autonomă, spre localitatea Bubuieci, urmare a multiplelor solicitări parvenite din partea locuitorilor.

Un troleibuz nou, cu propulsie autonomă, a fost testat miercuri pe traseul spre localitatea Bubuieci. Pe această cursă vor circula trei unități noi de transport, care se află în prezent în rodaj.

Itinerarul rutei de troleibuz spre comuna Bubuieci urmează a fi definitivat în câteva zile, din motiv că, la moment, sunt examinate 4 variante de traseu. Una din opțiuni prevede legătura dintre centrul urbei (str. Ismail) și comuna Bubuieci. Decizia finală va fi luată de specialiști după ce se vor fi asigura că există posibilitate tehnică pentru reîncărcarea bateriilor troleibuzelor, informează Primăria Chișinău.

Amintim că troleibuze cu propulsie autonomă circulă deja în următoarele localități suburbane: or. Sângera (ruta 31), comuna Stăuceni (ruta nr. 32), satul Trușeni (ruta nr. 34), or. Durlești (ruta nr. 35) și spre Ialoveni (ruta nr. 36).

img

img (2)

img (1)

You may also like

Comments are closed.

By