Doi tineri din Fălești au venit în Capitală să facă „business”: ademeneau fete și le impuneau să se prostitueze // VIDEO

Screenshot_1

Doi tineri de 22 și respectiv 24 de ani, domiciliați în raionul Fălești, au fost reținuți fiind suspectați de trafic de copii în scop de exploatare sexuală necomercială și comercială.

De la începutul anului 2019, suspecții au profitat de vulnerabilitatea unor tinere pe care le-au impus să se prostitueze.

Fetele erau recrutate în centrele de agrement, le adăposteau într-un apartament închiriat în municipiul Chișinău, după care indivizii plasau anunțuri pe site-ul 999.md cu pozele minorelor. Ulterior acestea ofereau servicii sexuale mai multor bărbați, contra plată.

La 27 februarie curent, suspecții au fost reținuți în flagrant. În locuință au fost depistate două minore de 14 și 16 ani. Pentru serviciile prestate, victimele primeau câte 800 de lei de la fiecare client, ulterior, minorele erau deposedate de mijloacele bănești acumulate. Zilnic, fetele urmau să deservească în jur de 8 clienți.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru trafic de copii, iar suspecții au fost arestați pe un termen de 30 de zile. Dacă va fi dovedită vinovăția, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 15 la 20 de ani.

Poliția continuă investigațiile întru stabilirea tuturor circumstanțelor, persoanelor implicate și identificarea altor tinere recrutate de către suspecți.

You may also like

Comments are closed.

By