Doi recidiviști au fost reținuți de polițiștii sectorului Râșcani // VIDEO

foto-25

Ofițerii de investigație a sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău au reținut doi indivizi cu vârstele de 33 ani și respectiv 43 ani, locuitori ai capitalei, fiind suspectați de comiterea unui atac tâlhăresc. Cazul a avut loc în dimineața zilei de 19 martie, în curtea unui bloc de locuit de pe strada Al.Russo.

Indivizii au pătruns într-un automobil de model “Citroen Jumper” de unde au sustras bunuri materiale. În timp ce furau, au fost depistați de proprietarul automobilului, în vârstă de 40 ani, cu toate astea cei doi nu s-au oprit din cotrobăit, ba chiar l-au atacat pe bărbat, amenințându-l cu un cuțit.

În cadrul cercetărilor poliţiştii au stabilit că, în aceeași dimineață, indivizii ar mai fi pătruns în două automobile de model „Mitsubishi” și „Citroen”, de unde au sustras bunuri materiale: telefoane mobile, set de chei, un polizor unghiular, ulterior cu bunurile sustrase au fugit într-o direcție necunoscută. Prejudiciul cauzat proprietarilor constituie circa 32 500 lei.

Anterior indivizii au fost judecați pentru furturi şi infracţiuni legate de droguri, iar recent individul de 43 ani, a fost eliberat din locurile de detenţie.

Bărbații au fost arestați pentru de 30 de zile, fiind cercetați penal pentru “Furt” și “Tâlhărie”, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare de la 8 la 10 ani.

Totodată forțele de ordine documentează complicitatea lor și în alte infacțiuni pe teritoriul capitalei.

You may also like

Comments are closed.

By