Discriminare! Alina Radu, șefa Ziarului de Gardă, îi umilește pe pensionarii moldoveni: le spune „oameni cu un picior în groapă”, care nu merită bani

Ziarul-de-Garda-800x400

Directorul de la Ziarul de Gardă, Alina Radu, își bate joc de de persoanele în etate şi cu dizabilităţi, care vor beneficia de un ajutor unic de Paşti de 600 de lei, după ce astăzi Guvernul şi-a asumat răspunderea pentru acest proiect.

Într-un mod obraznic, Alina Radu afirmă că gestul autorităților este inutil și asta pentru că peste 610 mii de beneficiari ai alocației unice ar fi ”cu piciorul în groapă”.

Amintim că Guvernul şi-a asumat, astăzi, răspunderea pentru proiectul privind indexarea cu 5,3 la sută a pensiilor, precum şi pentru acordarea ajutorului unic de Paşti, de 600 de lei, începând cu data de 1 aprilie.

Proiectele de lege privind indexarea pensiilor şi acordarea suportului unic de sărbători vor intra în vigoare, în câteva zile. Contestatarii deciziei au 72 de ore la dispoziţie, din momentul angajării răspunderii de către Guvern, să depună o moţiune de cenzură împotriva Executivului.

 

sursa: actual.md / foto: ziarul de garda

You may also like

Comments are closed.

By