15 C
Chișinău
Wednesday, May 12, 2021

Deputatul ACUM, Maria Ciobanu, acuzată de atitudine discriminatorie faţă de femei

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Deputatul PAS-PPDA Maria Ciobanu este acuzată de atitudine discriminatorie faţă de femei, după ce a publicat o scrisoare deschisă către colegul său din PDM, Sergiu Sîrbu, agresat de recidivistul Pavel Grigorciuk.

“De ce tac feministele care au atât de mult glas când alții le încalcă drepturile? De ce tac ca „mudacii” acum, când o deputată scrie „fii bărbat”, de parcă femeile nu pot demonstra curaj și dârzenie? Nu le pare că trebuie să își apere drepturile atunci când o deputată care se numește „pro-europeană” demonstrează atâta misoginism? Știți de ce tac? Pentru că rubla vine tot de acolo de unde se hrănește Ciobanu”, scrie bloggerul Eugen Luchianiuc, într-un articol publicat astăzi.

Amintim că deputatul Sergiu Sîrbu a fost atacat joi de recidivistul Pavel Grigorciuc, într-o cafenea din grădina publică “Ştefan cel Mare”. Deputatul s-a ales cu o comoţie cerebrală și a fost internat în secția neurochirurgie a Institutului de Medicină Urgentă, cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral.

Deputatul binomului PAS-PPDA Maria Ciobanu i-a cerut lui Sergiu Sîrbu să-și retragă cererea depusă la poliție, după ce acesta a fost agresat fizic.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img