Ciurea: PAS și PPDA vor să încalce legea în stil european. Deocamdată nu le reușește. Dar sunt foarte determinați

sandu nastase12123

PAS și PPDA reafirmă cele mai proaste deprinderi ale dreptei moldovenești – pretenția de a deține adevărul absolut. De această părere este analistul politic Corneliu Ciurea, într-un editorial publicat de hotnews.md.

În articolul său, Ciurea face trimitere la somația Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase la adresa socialiștilor și democraților, de a vota așa-zisul pachet de dezoligarhizare a țării.

”În spatele acestor somații la adresa socialiștilor și democraților se ascunde totuși ceva mai mult decât o simplă abatere de la normele bunului simț. ACUM-iștii par să reafirme cele mai proaste deprinderi ale dreptei noastre multpătimite – pretenția de a deține adevărul absolut (”pe moldovenește” asta înseamnă că ”doar ei îs drepți, chiar dacă umblă deseori cu capul spart”), frica de contacte cu celelalte partide, pentru că de la ele miroase urât și ferma convingere că politica este arta imposibilului”, scrie Corneliu Ciurea.

Analistul constată că PAS și PPDA insistă să încalce legea și să facă presuni asupra deputaților din Parlament.

”Blocul ACUM vrea mereu să săvârșească o faptă eroică, imposibilă – să guverneze fără voturi, să facă revoluție fără protestatari, să încalce legea în stil european. Deocamdată nu le reușește. Dar sunt foarte determinați”, conchide Corneliu Ciurea.

You may also like

Comments are closed.

By