Astăzi va fi inaugurat iluminatul public de pe strada Kiev din Capitală // UPDATE

transport rascani cerc oras

UPDATE // Miercuri seara a fost inaugurat iluminatul public de pe strada Kiev, sectorul Râșcani al capitalei. Lucrările de reabilitare au fost executate pe parcursul lunilor februarie – martie, fiind înlocuite 120 de lămpi pe bază de LED. De asemenea au fost schimbate cablurile de alimentare și consolele pentru iluminarea simultană a părții carosabile și a trotuarelor. Costul proiectului este de 580 mii lei.

Pe parcursul anului 2019 urmează a mai fi modernizat iluminatul public pe străzile: Calea Moșilor, Calea Ieșilor, bd. Moscova, str. Muncești și sectorul Budești 2.

strada kiev

(Știrea inițială)Astăzi, 6 martie, ora 18:30, va fi inaugurat, după reabilitare, iluminatul public de pe strada Kiev, sectorul Râșcani al capitalei.

Lucrările de reabilitare au vizat: înlocuirea a 120 de corpuri de iluminat pe bază de LED, schimbarea cablului de alimentare și a consolelor pentru iluminarea simultană a părții carosabile și a trotuarelor. Costul proiectului este de 580 mii lei, iar lucrările au fost desfășurate pe parcursul lunilor februarie – martie, curent.

Locația evenimentului: intersecția str. Kiev – bd. Moscova.

You may also like

Comments are closed.

By