Alaiba s-a făcut de râs: „Scaun, safeu, masă… Dar unde e Seringa? Bongul? Sticla?”

privesc.eu

Internauții îl iau este picior pe deputatul PAS Dumitru Alaiba, după ce a postat, pe Facebook, imagini din biroul său de ales al poporului. „Amplasarea foarte bună și avantajoasă, scaune moi, frigider, safeu”, sunt lucrurile pe care le-a prezentat Alaiba, precizând că in birou sunt lucruri care nu ar fi neapărat necesare.

Reacția internauților la postarea lui Dumitru Alaiba nu s-a lăsat așteptată.

”Potrivit secretariatului Parlamentului, în cabinetul lui Alaiba va fi instalat și un burbuleator de top, dar și un vazon cu iarbă veselă”, a scris bloggerul Corneliu Gandrabur.

”Dacă Alaiba a rămas atât de surprins de biroul său de deputat, atunci ce reacție era să aibă dacă întra în celula lui Filat?”, s-a întrebat și Roman Leșan, care a postat și imagini din celula fostului premier.

”Așa se revoltă de parcă pe la Guvern când stătea lucra în o butcă și ședea pe o cufaică plină de păduchi. Normale birouri, nimic lux, chiar sunt simple și absolut nimic ieșit din comun. La Guvern chiar sunt mai luxoase”, a scris și internautul Nicolai Rijcov.

”Dumitru Alaiba a făcut recent un video din cabinenul lui din Parlament și spune că nu-l merită, mai ales deputațiii care nu fac nimic. Dumitru te rog spunei asta colegei tale, doamnei Maria Ciobanu are 8 ani de când e deputat și doar 2 proiecte legislative….. de râsul curcilor, cum spune Chirtoacă”, a scris Alexei Gîndea.

”Alaiba în cabinet: Scaun, safeu, masă… Dar unde e Seringa? Bongul? Sticla? Nimic condiții pentru mine…”, scrie Ion Munteanu.

sursa: hotnews.md

 

You may also like

Comments are closed.

By