7 C
Chișinău
Thursday, April 15, 2021

Voronin, despre Dodon: Stai, băi, acasă şi du-te cu Leps şi cântă karaoke

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, în critică dur pe șeful statului Igor Dodon, pentru implicarea în campania electorală, de partea Partidului Socialiștilor.

“Da în mod special e clar lucru că el apare acolo unde lor le trebuie. Ei cred că socialistii au mai mare poziţie. Iaca de exemplu zilele acestea au fost în Taraclia. Stai băi acasă şi du-te cu aista, cum îl cheamă, care a venit şi a cântat aici, Leps şi cântă acolo karaoke. El s-a activat tocmai când merge campania”, a declarat Vladimir Voronin.

Voronin îl mai taxează pe Dodon și pentru faptul că, în această campanie, face cărări bătute la Moscova, în loc să-și exercite onest funcția de șef al statului.

“În campania electorală ar fi normal dacă un preşedinte bine aşezat la minte şi cu poziţia respectivă nu ar umbla prin ţară. Până acum nu tare umbla îşi căuta posibilitate în fiecare săptămână să bea ceai cu Putin la Moscova”, a mai declarat Voronin.

Amintim că, săptămâna trecută, Comisia Electorală Centrală a atenționat Preşedinţia să nu se mai implice în campania electorală pentru alegerile din 24 februarie, iar Partidul Socialiştilor a fost avertizat oficial. Hotărârea a fost luată în urma unor sesizări depuse de PL și Partidul “Șor”.

sursa: hotnews.md

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img