Vladimir Cebotari: Dacă vine opoziţia la guvernare, ar însemna să ne întoarcem în perioada haosului și instabilităţii

Screenshot_1

O eventuală propulsare la putere a unor partide care fac parte din opoziția gălăgioasă, dar ineficientă, ar însemna revenirea Moldovei în zona instabilității și a haosului. Declarația aparține șefului staff-ului electoral al PDM, Vladimir Cebotari, și a fost făcută în cadrul unui briefing de presă.

”Dacă vine opoziţia la guvernare, ar însemna să ne întoarcem de unde am pornit, în perioada haosului, în perioada instabilităţii, în perioada când investitorii străini şi locali vor fugi din ţară sau nu vor veni”, a declarat Vladimir Cebotari.

Fruntașul PDM a precizat că opoziția nu are capacitatea să continue reformele inițiate de PDM și implementate de Guernul Filip.

„Partidele de opoziţie au declarat că nu ştiu de unde pot plăti în continuare pensiile care deja sunt stabilite şi majorate de PDM. Ei nu au capacitatea şi soluţii pentru a continua repararea drumurilor, precum şi alte proiecte, cum ar fi apă bună în fiecare gospodărie, dar şi alte proiecte pe care le-am iniţiat şi pentru care PDM are acoperire financiară şi pe care ştie cum să le ducă la bun sfârşit”, a conchis Vladimir Cebotari.

You may also like

Comments are closed.

By