Vladimir Cebotari: Caravana Electorală a Partidului Democrat, salutată de oameni

c337bac659bad76c08da3efc4633a7d9

Caravana Electorală a Partidului Democrat din Moldova este o acţiune eficientă, salutată de oameni. Şeful staff-ului electoral al PDM, Vladimir Cebotari, a făcut, astăzi, un bilanţ provizoriu al acestui maraton electoral.

Potrivit lui Cebotari, până în acest moment, doar Caravana PDM a avut peste 330 întâlniri directe cu alegatorii, iar candidaţii au contactat direct cu mai peste 28 de mii de oameni. Împreună cu candidaţii din circumscriptii, s-au organizat peste 2800 de întâlniri, la care au participat aproape 120 de mii de cetăţeni.

„Este dreptul cetăţenilor să aibă discuţii consistente cu candidaţii noştri, pentru a scoate în evidenţă problemele prioritare. Problemele oamenilor sunt diferite de cele pe care pun accentele mulţi politicieni din Moldova”, a declarat Vlad Cebotari.

Şeful staff-ului PDM a mai spus că, în cadrul întrunirilor, candidaţii PDM informează oamenii despre cele mai importante realizări al Guvernării.

„Intensitatea întâlnirilor este foarte mare. Cetăţenii au înţeles şi înţeleg acţiunile pe care le-a lansat PDM. Se discută despre reforma sistemului de pensii, despre programul guvernamental „Drumuri Bune despre Moldova”, despre reforma fiscală. Vrem să auzim problemele cetăţenilor şi încercăm să găsim soluţii imediate chiar acolo, în sală”, a mai spus Cebotari.

Acesta a precizat că cetăţeni apreciază calitatea candidaţilor propuşi de PDM.

„Încrederea în candidaţii noştri este în continuă creştere. Aceştia sunt oameni cunoscuţi, de ai locului, apreciaţi, care au realizări, oameni pentru care toată lumea manifestă respect”, a conchis Vladimir Cebotari.

sursa: timpul.md

You may also like

Comments are closed.

By