VIDEO// Comportamentul agresiv al lui Năstase, taxat dur de internauţi: Este un personaj instabil psihic, care urmăreşte să ajungă la putere cu orice preţ

img_6608

Comportamentul agresiv al liderului PPDA, Andrei Năstase, de la întrunirile electorale, demonstrează că acesta este un personaj instabil psihic și care urmăreşte să ajungă la putere cu orice preţ. Bloggerul Corneliu Gandrabur taxează, într-un articol publicat astăzi, acest mod de a face politică.

”Fragmentul video publicat pe Facebook demonstrează în mod repetat că Năstase este un om bolnav, necontrolat emoțional și un instabil psihic în situații de criză. Mai mult, videoul ne arată și de această dată că liderul PPDA, copreședinte al blocului șomerilor Acum, nu suferă oamenii cu alte opinii. Năstase vrea ca părerea lui să fie împărtășită de toți, de parcă în țara noastră s-a abolit democrația și dreptul la propria convingere”
, notează Gandrabur.

Amintim că Andrei Năstase a fost protagonsitul unei noi ieșiri bădărănești, în cadrul unei întâlniri electorale, desfășurată în satul Dubăsarii Vechi, raionul Criuleni. Liderul PPDA s-a enervat la culme în momentul în care i-a fost pusă o întrebare incomodă și și-a manifestat intenția de a părăsi sala.

”Poate mai răpundeți la niște întrebări și apoi vă duceți?”, l-a îndemnat, insistent, localnicul.

În acest moment, liderul PPDA s-a ridicat nervos de pe scaun și s-a apropiat amenințător de cetățeanul care i-a pus întrebare.

”Vă rog să respectați acești oameni!”, a început să urle Năstase, după care a încercat să rupă telefonul din mâinile altui sătean, care filma incidentul penibil.

You may also like

Comments are closed.

By