Usatîi îl atacă pe Dodon: S-au plătit bani ca talibanii să-i țină captivi pe ostaticii moldoveni până în campania electorală. Culmea cinismului!

Screenshot_4

Ex-primarul de Bălți, fugit în Rusia de justiția moldovenească, Renato Usatîi, făcând aluzie la președintele Dodon, a declarat că eliberarea piloților moldoveni este regizată special pentru campania electorală. Acesta acuză oponenții politici de faptul că moldovenii capturați în Afganistan în 2015 puteau fi eliberați cu câteva luni în urmă, însă aceștia au fost ținuți captivi pentru că s-au plătit bani ca talibanii să-i țină exact până în momentul potrivit – campania electorală.

„Mă bucur foarte mult că piloţii moldoveni au fost eliberați. În aprilie 2018 am spus că vor fi ţinuţi până la alegeri, iar eliberarea lor va fi transormată în campanie electorală. Multumesc tuturor celor care au participat la eliberarea cetățenilor din Moldova. Vorbesc despre oameni din diferite țări… feţele lor nu vor fi aratate la TV… iar cel care i-a ţinut până la alegerile din Moldova este un ticălos”, a declarat Usatîi pe Facebook.

Adrian Candu, speakerul Parlamentului, la fel, a declarat  că de eliberea piloților a avut de profitat Igor Dodon, care nu a făcut decât să culeagă laurii în plină campanie electorală.

 

You may also like

Comments are closed.

By