Usatîi îl acuză pe Dodon că pune bețe în roate Ministerului de Externe, care planifică să-i aducă astăzi acasă pe ostaticii moldoveni

Screenshot_3

Liderul de la Condrița, Igor Dodon face apeluri disperate către autoritățile de la Moscova, pentru ca ostaticilor moldoveni eliberați din Afganistan să nu li se permiră să revină acasă cu delegația Ministerului Afacerilor Externe de la Chișinău, plecată acolo ieri, ca să îi aducă acasă astăzi. Acest lucru a fost anunțat de liderul ”Partidului Nostru”, Renato Usatîi, într-o intervenție live pe Facebook.

”Dodon telefonează disperat la Moscova și spune: nu le permiteți să plece cu cei de la Ministerul de Externe”, a spus Usatîi.

Amintim că Renato Usatîi a mai declarat, în cadrul unei emisiuni televizate, că piloții moldoveni puteau fi aduși acasă încă în primăvara trecută, dar președintele Igor Dodon s-ar fi opus. Acesta ar fi dorit că eliberarea acestora să aibă loc în plină campanie electorală.

„Problema cu ostaticii se întinde din primăvara anului trecut. Ați văzut avionul privat pe aeroport (la Moscova nr. )? Dacă mai făcea o oră și 30 de minute ca să ajungă la Chișinău… Putea. Iată care e problema. El (Dodon n.r.) îi mai ține o săptămână ostatici. O să-și pregătească coafura și va merge la Moscova. O să vină oamenii la aeroport, o să se pună în genunchi și o să plângă. El pe scârba la oamenii aceștia își face PR”, a declarat Usatîi.

You may also like

Comments are closed.

By