Un pistol traumatic cu magazinul încărcat, depistat la frontieră

palanca maiaki udobnoe

În punctul de trecere comun Palanca-Maiaki-Udobnoe, polițiștii de frontieră și grănicerii ucraineni au parvenit un caz de introducere ilegală în Republica Moldova a unui pistol traumatic cu magazinul încărcat. Persoana care a încercat să traverseze frontiera cu bunurile, interzise prin legea de a le transporta peste graniță, este cetățean ucrainean în vârstă de 28 de ani.

Ieri, în jurul orei 23:15, pentru formalitățile de control la frontieră s-a prezentat tânărul ucrainean, la volanul unui autoturism de model Fiat Doblo. Acționând în baza analizei de risc și a unor proceduri specifice s-a luat decizia supunerii cetățeanului unui control suplimentar. Ca urmare, în borseta personală a fost depistat un pistol traumatic cu magazinul încărcat cu 15 cartușe.

Actualmente cazul este investigat de către Serviciul Grăniceresc de Stat al Ucrainei, pentru a stabili toate circumstanțele și aplicarea sancțiunilor prevăzute de legislația statului vecin. Totodată, arma și cartușele au fost ridicate, iar tânărul documentat a ales benevol să facă cale întoarsă de la frontieră, nedorind să-și continue călătoria în Republica Moldova.

Screenshot_21

Screenshot_22

Screenshot_23

You may also like

Comments are closed.

By