Un activist PPDA de la Strășeni are numai cuvinte de laudă pentru Pavel Filip: Ați luat hotărâri corecte // VIDEO

Screenshot_18

Comportamentul echilibrat și abilitățile profesionale ale premierului Pavel Filip sunt apreciate chiar și de exponenții PPDA, dușmani declarați ai PDM. Unul din fruntașii formațiunii conduse de Andrei Năstase, Vasile Mârzenco, președintele Federației Fermierilor din Moldova, a avut doar cuvinte de laudă despre șeful Guvernului, în cadrul unei întruniri electorale.

”Pe dumneata personal te apreciez, că ai un comportament cântărit, nu ca alții care ieșeau și se înfuriau și ne lăsau pe noi, conducătorii asociațiilor ca pe proști. V-am spus de la bun început că apreciez modul în care vă comportați. Despre drumuri bune, despre toate proiectele care se realizează”, a declarat activistul PPDA.

Mârzenco a adăugat că în ultimii ani oamenii au început să simtă suflul schimbării în Republica Moldova.

”Vreau să vă doresc: dacă dumneavoastră meritați, să vă ajute Bojica să ajungeți în Parlament. În ultimii ani s-a simțit un pic de înviorare. Dacă nu ați fi făcut ceva pentru oameni, cred că ați fi fost tocați. Ați luat hotărâri corecte, să faceți ceva să vadă și oamenii”, a spus exponentul PPDA

Ulterior, acesta și-a exprimat regretul că guvernările anterioare nu au putut implementa proiecte sociale de anvergură, așa cum se face în prezent.

”Îmi pare rău că nu putem vorbi despre fapte bune, înainte de 2016”, a spus Mârzenco.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By