Socialistul Adrian Lebedischi, agresiv la o întâlnire cu angajații unei întreprinderi: i-a amenințat că le va închide afacerea (VIDEO)

Screenshot_8

Întâlnirea electorală de ieri a candidatului socialiștilor în circumscripția nr. 29 (Chișinău, sectoarele Centru-Râșcani), Adrian Lebedischi, cu angajații unei întreprinderi din capitală s-a transformat într-o ceartă generală. Totul o pornit de la faptul că angajatele întreprinderii l-au întrebat pe candidatul socialiștilor ce a făcut patru ani în Parlament și ce intenționează să facă în cazul în care va fi votat.

Vizibil iritat de întrebările adresate, Adrian Lebedinschi ar fi acuzat-o pe șefa întreprinderii, Lilia Ronagaet, că ar fi instruit angajații să-i pună întrebări incomode.

De partea cealaltă, femeia respinge aceste acuzații, menționând că întâlnirea dintre Lebedinschi și angajații întreprinderii a fost convenită seara, în jurul ore 18.00, și a avut loc ieri dimineața.

„Eu nu aveam cum să instruiesc oamenii ce să întrebe. Cei prezenți au întrebat ce are de gând să facă, dacă va ajunge în Parlament. Mi se pare normal asta. Noi, cetățenii, avem dreptul măcar o dată la patru ani să-i întrebăm pe pretendenții la fotoliile de deputat ce vor să facă și cum o să ne reprezinte”, a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL șefa întreprinderii la care a fost Lebedinschi.

Femeia a mai adăugat că acest candidat, precum și cei care îl însoțeau au devenit agresivi și pe finalul întâlnirii au recurs la amenințări.

„Vreau să vă spun că eu niciodată nu le-am spus angajaților cum și cu cine să voteze. Eu doar le-am transmis că la întâlnirile electorale pot pune orice întrebare îi frământă, iar în cabina de vot să procedeze cum îi dictează conștiința. Atât. La finalul întâlnirii electorale socialiștii au spus: Când o să venim la putere, o să punem un lacăt mare la această întreprindere. Eu pur și simplu am rămas șocată”, a adăugat Lilia Ronagaet, căreia îi este frică de ce ar putea urma.

Adrian Lebedinschi nu a răspuns, deocamdată, la acuzațiile care i se aduc.

sursa: ziarulnational.md

You may also like

Comments are closed.

By