Sîrbu îl taxează pe Lebedinschi pentru declarația sa: să deschidem noi locuri de muncă, nu să punem lacăt la ușile fabricilor

sergiu sirbu

Declarația scandaloasă a unui candidat socialist de la o întâlnire electorală, că vor închide întreprinderi dacă vin la putere, este taxată dur de către vicepreședintele Partidului Democrat din Moldova, Sergiu Sîrbu.

”În timp ce noi, Partidul Democrat, depunem eforturi să creăm noi locuri de muncă, să creștem salariile, socialiștii amenință oamenii că dacă vin ei la putere vor închide afacerile, iar bieții oameni vor rămâne pe drumuri”, a scris democratul pe Facebook.

Sergiu Sîrbu a făcut, în context, un apel la mobilizare pentru ca inițiativele de dezvoltare a businessului și de creare a noilor locuri de muncă să fie continuate.

”Trebuie să ne mobilizăm ca pe 24 februarie să votăm pentru ca să deschidem noi locuri de muncă și să majorăm în continuare salariile, să dezvoltăm economie, dar NU pentru ca să pună socialiștii lacăt la ușile fabricilor și uzinelor”, a mai scris Sergiu Sîrbu.

Amintim că, joi, candidatul PSRM Adrian Lebedinschi, s-a înfuriat pe întrebările incomode, primite de la angajatele unei fabrici din Chișinău. Reacția socialistului a fost răutăcioasă.

”Când o să venim la putere, o să punem un lacăt mare la această întreprindere”, a spus Lebedinschi.

You may also like

Comments are closed.

By