Simpatizanți ACUM: O eventuală alianță cu PSRM ar însemna sinucidere politică pentru Maia Sandu și Andrei Năstase

Screenshot_8

Simpatizanții blocului PAS-PPDA nu privesc cu ochi buni o eventuală alianță cu Partidul Socialiștilor, în viitorul Parlament. Aceștia consideră că un astfel de pas, ar însemna sinucidere politică pentru Maia Sandu și Andrei Năstase, după modelul brevetat de Iurie Roșca.

”Electoratul pro-UE în Republica Moldova e foarte sensibil și orice mișcare așa-zis pragmatică și pretins nongeopolitică poate fi fatală. Deja e un truism de a aduce ca exemplu moartea PPCD-ului și PL-ului. Pentru mine e un mult mai mare pericol Dodon decât Plaha”, scrie internautul Iurie Stanley, într-o postare pe Facebook.

Un alt motiv al reticenței simpatizanților ACUM față de PSRM este politica pro-rusă a președintelui Igor Dodon.

”Până a deveni Dodon președinte am acceptat protestele comune ale ACUM, PSRM și Usatii, însă după ce Dodon a devenit președinte și acțiunile lui au devenit pasibile de trădare de patrie prin pro-rusismul lui grețos, atunci alianța cu el este inacceptabilă”, a mai scris Iurie Stanley.

”Teoretic se poate, însă nu știu cum își vor face planul de guvernare, când PSRM e atât de pro-rus, iar ACUM – atât de Pro-UE. ACUM nu-și va putea impune planul de guvernare, caci în alianță ești contrabalansat de interesele partenerului de alianță”, a conchis internautul.

You may also like

Comments are closed.

By