Sediul organizaţiei PDM din Glodeni, incendiat noaptea trecută. Cebotari: Facem apel ca toate formaţiunile să promoveze o campanie curată

cebotari

Sediul organizaţiei PDM din Glodeni a fost incendiat în această noapte, de indivizi necunoscuţi. Şeful staff-ului electoral al Partidului Democrat, Vladimir Cebotari a declarat astăzi, în cadrul unui briefing de presă, că oamenii legii investighează cazul şi încearcă să identifice făptaşii.

Vlad Cebotari a mai pus că, din păcate, numărul incidentelor nedorite, produse în campania electorală, este mare.

“Mai multe panouri publicitare ale PDM şi ale candidaţilor noştri au fost vandalizate. Incidente de acest fel s-au produs la Hânceşti, Străşeni, la Dolna, la Micleuşeni. Cunoaşteţi cazul de incendiere a maşinii unui fruntaş PDM din Bălţi. Este ruşinos faptul că unele din aceste vandalizări au fost comise de către minori. Nu aşa dorim să educăm noua generaţie”, a declarat Vladimir Cebotari.

Şeful staff-ului electoral al PDM a făcut un apel către toţi concurenţii electorali să dea dovadă de un comportament civilizat şi să ducă o campanie curată.

“Facem apel ca toate formaţiunile să-şi îndemne, să-şi instruiască membrii de partid şi să promoveze foarte clar o campanie curată, făra ură. Îndemn şi liderii politici care nu au răbdarea să asculte întrebarile care nu le plac să se abţină de la acţiuni violente. Acestea nu îsi au locul în politica moldovenească”, a conchis Vladimir Cebotari.

UPDATE, FOTO // Sediul PD din Glodeni, cuprins de FLĂCĂRI. INCENDIERE intenționată?

sursa: hotnews.md / foto: ziarulnational.md

You may also like

Comments are closed.

By