8 C
Chișinău
Sunday, April 18, 2021

Șase tineri din Chișinău, reținuți: atacau persoane în stradă // VIDEO

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Șase tineri cu vârstele cuprinse între 16 și 24 de ani, din Capitală, au fost reținuți pentru comiterea unui jaf și a unei tâlhării.

Ambele cazuri au avut loc în noaptea de 28 spre 29 ianuarie. Primul caz a fost înregistrat la orele 22.00, în timp ce victima, un bărbat de 40 de ani se deplasa spre domiciliu. Acesta a fost bătut de necunoscuți, care i-au sustras un inel din aur și portmoneul cu acte, carduri și bani, cauzându-i un prejudiciu în sumă de 9250 lei.

Al doilea caz a avut loc la orele 1.00, pe Bulevardul Moscovei. Aceștia au amenințat o persoană cu o armă machetă și i-au sustras un telefon mobil model ,,Xiaomi”, la preț de 2300 de lei.

La 1 februarie, suspecții au fost localizați şi reţinuți de poliţişti, fiind escortați la inspectorat pentru audieri. Bunurile sustrase au fost depistate de către polițiști și urmează a fi returnate victimelor.

În cadrul acţiunilor de urmărire penală acestia şi-au recunoscut vinovăţia. Anterior indivizii au mai fost atrași la răspundere pentru infracţiuni similare.

Actualmente aceștia sunt cercetați penal pentru infracţiunea de jaf, care conform legislaţiei penale prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani, și tâlhărie , care se pedepseşte cu închisoare de la 8 la 10 ani.

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img