Realizatorii de la TV 8 sunt siguri că PDM va lua un scor peste așteptări la alegeri

Screenshot_1

Partidul Democrat din Moldova va înregistra un scor foarte bun la alegerile parlamentare din 2018. De această părere sunt Igor Boţan şi Andrei Popov, analiști politici și realizatori de la postul de televiziune TV 8.

“Partidul Democrat va lua un rezultat foarte înalt. Este adevărat că PD nu poartă responsabilitatea pentru ce s-a întâmplat până în 2016. Mihai Ghimpu, Vlad Filat, Serafim Urecheanu, cei care au pus piatra unghiulară a AIE, la ce se gândeau
?”, a declarat Igor Boțan.

De aceeaşi părere este şi colegul său de emisiune, Andrei Popov. Acesta a mai spus că PSRM va înregistra un scor mai mic decât se anticipează.

“Anticipez un scor mai mare pentru PDM decât cred unii. Cred că va fi al doilea ca număr de mandate. Va fi un scor mai mic pentru PSRM, sub 42 de mandate”, a declarat Andrei Popov.

Mai multe sondaje atestă creșterea constantă a democraților, dar și a încrederii cetățenilor în liderul PDM, Vlad Plahotniuc. Acest lucru este explicat prin proiectele derulate de guvernare, dar și de faptul că democrații promovează mesaje consecvente, axate pe acțiuni concrete pentru creșterea bunăstării populației. De cealaltă parte, formațiunile de opoziție sunt acuzate de lipsa unui program clar, a viziunilor postelectorale, dar și de faptul că promovează un limbaj agresiv, cu atacuri la persoană.

You may also like

Comments are closed.

By