Plahotniuc, la Iurceni, Vărzărești, Zberoaia: Vom continua investițiile în infrastructură, crearea locurilor de muncă și condiții sociale mai bune aici și în toate satele din țară

52540413_2046395312148646_2601504408931926016_n

Partidul Democrat din Moldova va continua preocupările sale pentru dezvoltarea localităților rurale. Despre aceasta a scris pe pagina sa de Facebook, președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, după ce a avut o întrevedere cu electoratul din satele Iurceni, Vărzărești și Zberoaia din raionul Nisporeni.

”Oamenii din Iurceni vor ca satul lor să fie inclus ȋn traseul turistic al Republicii Moldova și pe bună dreptate. Așezarea frumoasă a locului și evenimente precum Bâlciul Olarilor merită să fie descoperite de turiștii străini”, a scris democratul.

Vlad Plahotniuc mai spune că satele noastre trebuie să reînvie, să fie repopulate și modernizate. ”I-am asigurat pe localnicii din Zberoaia și Vărzărești că, pentru asta, vom continua investițiile în infrastructură, în crearea de locuri de muncă și condiții sociale mai bune, atât aici, cât și în toate satele din țară”.

Vlad Plahotniuc va candida la alegerile din 24 februarie pe circumscripția nr.17. Nisporeni.

 

sursa: timpul.md

You may also like

Comments are closed.

By