Plahotniuc: Antreprenorii din raionul Strășeni au ȋnțeles că suntem de partea lor și de partea tuturor cetățenilor

52008527_2035598479894996_8271405798555385856_n

Antreprenorii moldoveni au înţeles, în ultimii ani, că statul le este partener, nu un adversar. Este opinia liderului PDM, Vlad Plahotniuc, exprimată după o serie de întâlniri cu exponenţii mediului de afaceri din raionul Străşeni, alături de candidatul democrat pe această circumscripţie, Pavel Filip.

“Unul dintre motivele pentru care Premierul Pavel Filip și cu mine facem echipă bună este că avem experiență ȋn mediul de business și ȋmpărtășim aceeași viziune – că Moldova și economia de aici se vor dezvolta ȋn măsura ȋn care afacerile vor crește și vor prospera, asigurând noi și noi locuri de muncă”, a scris Vlad Plahotniuc, într-o postare pe Facebook.

“Antreprenorii din raionul Strășeni au ȋnțeles că suntem de partea lor și de partea tuturor cetățenilor, pentru că ȋn ultimii ani au avut ȋn stat un partener, nu un adversar. Pe mai departe, vor liniște, stabilitate, taxe și impozite mai mici, mai puțină birocrație. Perfect, asta vrem și noi, asta am ȋnceput să facem și tot pe drumul ăsta mergem mai departe”, a mai scris Vlad Plahotniuc.

You may also like

Comments are closed.

By