Pavel Filip: Eu cred în viitorul Republicii Moldova, pentru că avem un popor înțelept, care poate face diferența dintre vorbe și fapte

votare-filip-foto

Prim-ministrul Pavel Filip, împreună cu soţia, au votat, în această dimineață.

,,Aceste alegeri au confirmat încă o dată ceea ce spunea cancelarul german Bismarck că niciodată nu se spun mai multe minciuni decât în timpul războiului, după vânătoare și înainte de alegeri. În această campanie am aflat multe lucruri despre mine, despre colegi, despre guvern, despre partid. Totuși, dincolo de manipulări, zvonuri, bârfe, atacuri, minciuni, dincolo de toată vorbăraia, rămân faptele. Chiar și opoziția nu poate nega ca există oameni care au salarii mai mari, există oameni care au pensii mai mari, există drumuri reparate, există tineri care și-au cumpărat prima casa. Asta înseamnă că lucruri bune sunt făcute. Și eu cred ca ele trebuie continuate. Eu am votat pentru echipa noastră, pentru echipa Partidului Democrat, care a demonstrat prin fapte că poate guverna o țară și care într-un timp scurt și pornind de la o criză a obținut realizări frumoase”, a declarat Pavel Filip la ieșirea din secția de votare.

Totodată, prim-ministrul a menționat că a participat și la referendumul consultativ, precizând că procedura de votare este una simplă și nu a luat mai mult timp, decât la alegerile precedente.

„Eu cred în viitorul Republicii Moldova, pentru că avem un popor înțelept, care poate face diferența dintre vorbe și fapte”, a conchis Pavel Filip.

sursa: dinstraseni.md

You may also like

Comments are closed.

By