Opinie: Partidul Democrat este singura formațiune care a înțeles că politica nu se face doar la Chișinău

45f3971461f6223c3f66e59c2554f8fd

Partidul Democrat din Moldova este singura formațiune care a înțeles că politica nu se face doar la Chișinău, că marea masă de alegători din Republica Moldova se află în spațiul rural. Din acest motiv, partidul a început toate proiectele dedicate omului din spațul rural: „Drumuri bune”, „Prima casă” etc. De această părere este jurnalistul Victor Nichituș, transmite IPN.

Totuși, în opinia lui, popularitatea PDM crește încet, dar acest lucru se întâmplă pentru că percepția populației se formează greu.

„Oamenii de la început nu au vrut să creadă că cineva a venit la ei în sat să facă ceva, dar cu timpul a început această creștere a partidului. Eu cred că lumea încet-încet sesizează și face deosebirea între vorbe și lucrurile reale care sunt făcute”, a afirmat jurnalistul în cadrul emisiunii „Fabrika” de la postul de televiziune Publika.

Totodată, Victor Nichituș spune că foarte interesantă este creșterea popularității Partidului „Șor” și aceasta s-ar datora inclusiv felului cum liderul formațiunii a reușit să administreze municipiul Orhei.

Jurnalistul Valeriu Reniță este de părere că avansarea Partidului „Șor” a fost semnificativă la fel precum a fost descreșterea blocului electoral ACUM DA PAS. Totodată, în opinia lui Partidul Democrat raportează fapte, lucruri cu conținut care interesează electoratul, iar blocul ACUM a mers mai mult pe conflicte, deseori inventate, și cu anumite provocări.

You may also like

Comments are closed.

By