O nouă apariție ridicolă // Igor Dodon – în costum şi ciupici de casă mov

51616494_2183450041895878_7124500078546386944_n

Preşedintele Igor Dodon îşi menţine reputaţia de clovn, iar ultima sa apariţie publică este de-a dreptul ridicolă. Într-o fotografie de familie, postată pe reţelele de socializare, Dodon apare echipat în costum şi ciupici de casă, de culoare mov. Șeful din umbră al socialiștilor afişează o mină fericită, deşi statutul său de președinte al țării nu prea îi permite să-şi etaleze public accesoriile.

În ultimul timp, Igor Dodon a fost ţinta constantă a unor ironii în presa de la Chişinău şi chiar Moscova. Acesta este luat peste picior pentru apariţiile sale în halat de baie, dând strugurii la teasc sau în beci cu unele vedete.

Iar postul de televiziune NTV, retransmis în Moldova de companii afiliate şefului statului, şi-a bătut joc deschis de el, după ultima sa vizită la Kremlin.

Astfel, regizorul Tigran Keosaian, prezentatorul unei emisiuni satirice, a emis câteva remarci umilitoare pentru Igor Dodon. „Putin a intrat în sală şi toţi au înţeles cine este ţarul şi cine e dodonul”, a spus Keosaian.

„Preşedintele Moldovei a intrat în sală, atunci când i s-a permis acest lucru, cu mersul unui om pe care îl cheamă Dodon. Putin era gata să se întâlnească cu orice „dodon””, a continuat prezentatorul.

sursa: timpul.md

You may also like

Comments are closed.

By