Nata Albot criticată dur de moldovenii din America // VIDEO

Screenshot_19

Fostul director de știri de la Jurnal TV, Gabriel Călin, o critică pe Nata Albot pentru ultimul atac la adresa mai multor moldoveni din SUA și Canada, care muncesc în calitate de șoferi de cursă lungă.

“Tare mult sper că printre acei declaraţi truckişti din Moldova rămân să fie şi oameni teferi, care judecă, care au inteligenţă. Eu doresc să mă conving că nu oricine ajunge să devină truckist pe America de Nord”, a declarat Nata Albot, într-un mesaj live, postat cu ocazia alegerilor parlamentare din 24 februarie.

Replica lui Gabriel Călin, care muncește ca șofer de camion în SUA, a fost una devastatoare. Acesta susţine că Nata Albot şi Andrei Bolocan dau dovadă de un cinism ieşit din comun.

“Modul în care Nata Albot şi soţul ei şi-au permis să-i înjosească pe moldovenii care muncesc aici este unul care provoacă greaţă. Nata şi Andrei şi-au permis să pună la îndoială capacităţile mintale ale unui grup întreg de moldoveni, care muncesc în America. Mulţi dintre ei sunt cei care le sponsorizează activitatea Natei şi a lui Andrei. Cinismul acestor personaje ajunge la cote maxime”, a declarat Gabriel Călin.

You may also like

Comments are closed.

By