Năstase și-a ieșit iar din pepeni la o întâlnire cu alegătorii: nu i-a plăcut o întrebare incomodă (VIDEO)

Screenshot_9

Liderul PPDA, Andrei Năstase, a fost protagonisitul unei noi ieșiri bădărănești. Totul s-a întâmplat în cadrul unei întâlniri electorale, desfășurată în satul Dubăsarii Vechi, raionul Criuleni.

Andrei Năstase s-a enervat la culme în momentul în care i-a fost pusă o întrebare incomodă și și-a manifestat intenția de a părăsi sala.

”Poate mai răpundeți la niște întrebări și apoi vă duceți?”, l-a îndemnat, insistent, localnicul.

În acest moment, liderul PPDA s-a ridicat nervos de pe scaun și s-a apropiat amenințător de cetățeanul care i-a pus întrebarea.

”Vă rog să respectați acești oameni!”, a început să urle Năstase, după care a încercat să rupă telefonul din mâinile altui sătean, care filma incidentul penibil.

”Dacă nu respecți acești oameni, te dau afară! Ai auzit?”
, a continuat să țipe liderul PPDA.

”Da pentru ce să mă dați afară? De ce nu vreți să răspundeți la întrebare?”, i-a replicat localnicul insistent.

Tot la Dubăsarii Vechi, Andrei Năstase a fost luat în furci de săteni și înaintea adunării de la Căminul Cultural. Un localnic i-a reproşat liderului PPDA că nu are curajul să candideze în raionul său de baştină, Teleneşti.

„De ce nu candidaţi în raionul dvs, unde vă ştie lumea? De ce aţi fugit toţi în toate colţurile? Unde candidează Maia Sandu?”, l-a întrebat săteanul. Răspunsul lui Năstase a fost unul nebulos.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By