MINUNILE PSRM // Fratele „gondurasului” din Florești sau socialistul-unionist

52893188_330813204216268_4467635151781756928_n

Fratele candidatului PSRM cu năravuri de grotă din circumscripția Florești, Sergiu Groza, este făcut din acelaşi aluat. Astfel, istoricul şi prim-prorectorul Academiei de Administrare Publică Andrei Groza s-a făcut de râs, afirmând, într-o carte publicată recent, că “limba pe care au vorbit-o primii oameni pe Pământ a fost limba pe care astăzi noi toți o numim limba română”. Potrivit lui Groza, limbile greacă, latină, sanscrită au fost inventate mult mai târziu.

Nici fratele său, Sergiu Groza, nu este mai breaz. Acesta a încercat, în cadrul unor dezbateri electorale, să justifice faptul că șase deputați PSRM dețin cetățenia română, deși aduc la orice pas acuzații României. Iritat de întrebare, Groza a făcut aluzie la o înjurătură rusească.

„Având cetățenia Gondurasului, eu nu mă transform în gonduras. Trebuie să țineți cont că, având cetățenie românească, eu nu mă transform în român”, a spus Groza, citat de Ziarul Naţional.

De asemenea, candidatul socialiștilor a declarat pe ton arogant că deputații socialiști au obținut cetățenia înainte să ajungă în Parlament, ceea ce, în opinia lui, nu este oportunism.

„Cetățenia românească a fost primită de un șir de persoane din R. Moldova pentru a avea posibilitatea să slujească peste hotare”, a spus acesta.

Contact

e-mail: moldova24.info@gmail.com

Adresa: Vasile Alecsandri 46

notă

Redacţia Moldova24 nu poartă responsabilitate pentru materialele preluate de pe bloguri. Opiniile Bloggerilor nu corespund neapărat cu opinia redacţiei.

logo (1)

portal de ştiri şi opinii