Mesajul lui Andrian Candu către tinerii din Moldova: Îi îndemn să învețe cât mai multe limbi străine

Screenshot_1

Președintele Parlamentului, Andrian Candu a transmis un mesaj video emoționant unui adolescent studios din Telenești. Tânărul, pe nume Ion Ursu, se afla în biblioteca din localitate, unde pregătea un referat în limba engleză. Candu a rămas impresionat de dorința tânărului de a învăța limba lui Shakespeare.

”La Telenești, când am intrat în bibliotecă, într-o sală de calculatoare se afla un tânăr cu numele Ion Ursu. Acel tânăr pregătea o prezentare pentru lecția de limba engleză. Ne-am înțeles că îmi trimite prezentarea. Vreau să-ți mlțumesc, Ion, mi-a plăcut foarte mult. Am rămas impresionat și de engleza ta, de cunoștințele tale de limba engleză. Mă bucur foarte mult că studiezi limba engleză, deoarece contează foarte mult ca tinerii din ziua de azi să cunoască limbi străine”, a declarat Andrian Candu, într-o postare video pe Facebook.

Candu a mai spus că limba engleză i-a ajutat mult să obțină performanțe la locurile de muncă și chiar să-și cunoască viitoarea soție. Acesta a avut și un mesaj pentru toți tinerii din Moldova.

”Mesajul meu este pentru toți tineri, toți elevii să nu ezite să învețe, că cunoască, mai ales limbile străine”, a mai spus președintele Parlamentului.

You may also like

Comments are closed.

By