Întâlnire cu scântei la Roma // „Jandarmii” Maiei Sandu au sărit cu amenințări asupra moldovenilor care adresau întrebări incomode (VIDEO)

Screenshot_1

Întâlnire cu scandal a Maiei Sandu cu moldovenii din diasporă, la Roma, unde candidatul binomului PAS-DA pentru circumscripția Europa de Vest a mers pentru a-și face campanie electorală. Deși afirmă că este deschisă pentru întrebările cetățenilor care de zeci de ani muncesc peste hotare, Sandu a evitat să răspundă la mai multe întrebări incomode. Iar câțiva simpatizanți PAS-DA, folosiți pe post de jandarmi pentru a închide gurile celor care nu cred în promisiuni deșarte, i-au amenințat cu răfuiala fizică, în stilul clasic al lui Andrei Năstase.

Participanții la această întâlnire au filmat mai multe momente tensionate, când femei și bărbați care adresau Maiei Sandu întrebări incomode au fost bruscați.

Din imagini se vede cum moderatorul întrunirii, un susținător al liderului PAS, îi dă lecții de bună purtare unei femei care a adresat trei întrebări Maiei Sandu și nu a primit răspuns nici la una, dar insista să afle de la Sandu ceea ce o interesa. Femeia a fost susținută de un alt conaționat de-al nostru.

”Lasă să răspundă la întrebări, pentru că votul cui îl dăm? Ei o să stea pe spatele nostru, ea, Năstase și restul”, a spus bărbatul indignat.

Imediat, de el s-a apropiat un adevărat luptător pentru dreptate și adevăr, care a trecut la amenințări.

”Dacă tu ești needacat și eu îs needucat. Eu într-o secundă îți bat botul și te scot pe stradă, înțelegi?”, s-a răstit susținătorul Maiei Sandu la moldoveanul care a luat apărarea femeii bruscate verbal.

Un alt conațional de-al nostru, Ruslan Crăciun, stabilit de 20 de ani în Italia, a venit și el cu o serie de întrebări la Maia Sandu, la care a încercat să obțină răspunsuri și mai înainte, dar a fost blocat pe Facebook atât de Maia Sandu, cât și de Andrei Năstase. Nici de această dată, bărbatul nu a primit răspunsuri, fiind înjurat de simparizanții liderului PAS.

Ruslan Crăciun a vrut să afle de ce Maia Sandu a decis să meargă în campania electorală alături de Andrei Năstase, amintind că, recent, acesta ”a jucat hora” în Piața Marii Adunări Naționale cu Dodon. Crăciun s-a referit și la relația dintre Năstase și nașul său de cununie, condamnatul Victor Țopa și partenerul de afaceri al acestuia, Viorel Țopa, la fel condamnat. Acesta nu a fost lăsat însă să-și termine gândurile de către cei din jurul Maiei Sandu. La rândul său, liderul PAS, deși, de formă, a încercat să calmeze spiritele, a profitat de ocazie ca să nu răspundă la întrebările incomode.

Amintim că mai mulți reprezentanți ai diasporei din Italia au denunțat presiunile și intimidările la care sunt supuși după ce au criticat desemnarea Maiei Sandu drept candidat pe circumscripția Europa de Vest. Ei au acuzat-o pe Sandu de lașitate și că le-a furat șansa de a fi reprezentați în Parlament de un om care le cunoaște problemele, viața și a trecut prin greutățile din străinătate. Pentru că au îndrăznit să-ș expună în public opiniile, aceștia au fost supuși unei campanii de linșaj pe rețele de socializare din partea simpatizanților, dar și a trollilor binomului PAS-DA.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By