Indivizi, reținuți: au intrat cu „pistolul” în câteva magazine alimentare de la Ciocana și Botanica // VIDEO

Screenshot_8

Oamenii legii au reținut membrii un grup infracțional specializat în comiterea atacurilor tâlhărești pe teritoriul capitalei. Indivizii s-au dovedit a fi locuitori ai capitalei cu vârstele cuprinse între 33 ani și 40 de ani, anterior judecați pentru comiterea infracțiunilor de furt, tâlhărie și șantaj.

Potrivit Poliției Capitalei, aceștia ar fi comis patru atacuri tâlhărești în sect. Botanica și Ciocana, pe parcursul lunii ianuarie. Fiecare din membrii grupului infracțional aveau rolurile bine determinate în comiterea infracțiunilor. Doi stăteau de pândă, iar al treilea intra în magazinele alimentare și, amenințând vânzătoarele cu un obiect asemănător unui pistol, sustrăgea mijloacele financiare din aparatele de casă după care dispăreau într-o direcție necunoscută. Prin acțiunile lor, au cauzat un prejudiciu în sumă de circa 11 000 lei.

Indivizii au fost reținuți pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău și sunt cercetați penal pentru tâlhărie, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 8 ani la 10 ani.

You may also like

Comments are closed.

By