Incident la Strășeni // Un bărbat a căzut într-o groapă de 3 metri

salvatori

În această noapte pompierii din Strășeni au avut misiunea de a salva un bărbat în vârstă de 27 de ani care a căzut într-o groapă de 3 metri. Incidentul a avut loc pe teritoriul unui șantier de construcție din Strășeni. Apelul la Serviciul 112 fiind recepționat la ora 23.55.

La fața locului de urgență s-a deplasat un echipaj de intervenție care a stabilit că persoana este conștientă, însă în urma căderii și-a fracturat piciorul drept. În mai puțin de 20 de minute pompierii au reușit să salveze. Ulterior victima a fost preluată de medicii de urgență.

Starea bărbatului este satisfăcătoare, iar viața acestuia este în afara pericolului. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Potrivit datelor IGSU, în anul 2018 salvatorii au salvat viața a 12 persoane căzute în fântâni și gropi, iar în anul 2019 acesta este al doilea caz de salvare a oamenilor din astfel de situații. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI îndemnă oamenii să apeleze de urgență Serviciul 112 în cazul în care se află în situații de risc.

You may also like

Comments are closed.

By