Încă trei companii apreciază reformele implementate de guvernarea PDM

pd
Astăzi povara fiscală pe care un angajator o simte este mai mică decât în urmă cu trei ani. Acest lucru se datorează actualei guvernări, care trebuie să-și continue actvitatea și după alegerile din 24 februarie, susțin managerii centrului comercial Grand Hall, într-o postare pe Facebook.
”Faptul că plătesc contribuții la bugetul statului cu 5% mai mici, îi ajută să angajeze mai multe persoane și să le ofere acestora noi beneficii. Ne place ce auzim și vrem să continuăm activitatea în această atmosferă relaxată pentru agenții economici”, declară reprezentanții Grand Hall.
De aceeași părere este și conducerea de la Baby Hall – centru comercial specializat pentru copii.
”Mulțumită reformelor fiscale adoptate de autorități care îi sprijină pe agenții economici, aceștia sunt optimiști în privința că vom reuși să devenim mai mari. Economiile pe care ei le fac în urma acestora îi ajută să își îmbunătățească aferta pentru clienți și chiar își doresc să deschidă noi locuri de muncă aici, pentru moldoveni. Suntem alături de ei și susținem continuarea bunului mers al antreprenoriatului din țara noastră!”, scriu cei de la Baby Hall, tot pe Facebook.
Și angajații rețelei farmaceutice Farmacia Familiei sunt gata să distribuie medicamente compensate de stat în proporție de 100% pentru toți cetățenii Reăublicii Moldova. Acest lucru, spun ei, se datorează actualei guvernări.
Tot astăzi, alte două companii importante din Republica Moldova au apreciat reformele implementate de guvernarea Partidului Democrat din Moldova.
”În ultima perioadă, au contat foarte mult și eforturile guvernării, care a fost un adevărat partener al mediului de afaceri. Încurajăm această susținere și pe viitor”, se conține într-un mesaj al angajaților companiei de mezeluri Rogob.
De aceeași părere sunt și angajații rețelei de magazine Bomba, care comercializează electrocasnice.
 
”Îmbunătățirele legislative recente făcute de guvernare,care stimulează antreprenoriatul, au fost bine venite și ne permit să vă oferim în continuare promoții uimitoare. Ne dorim să vedem cît mai multe astfel de măsuri de încurajare și pe viitor pentru businessuri. O țară dezvoltată este pentru noi șansa de a ne face fericiți clienții și angajații”, se spune în mesajul celor de la Bomba.

 

You may also like

Comments are closed.

By