În această seară, va fi inaugurat iluminatul public pe strada Alba-Iulia

img

Astăzi, 14 februarie, ora 18:00, Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, va participa la inaugurarea iluminatului public pe strada Alba-Iulia, sectorul Buiucani al capitalei. Evenimentul va avea loc în preajma rondului din Piața Unirii Principatelor Române.

Lucrările de reabilitare au fost executate pe parcursul lunilor ianuarie – februarie curent, fiind înlocuite 170 corpuri de iluminat pe bază de LED. Costul proiectului este de 1,5 mil. lei.

Măsura se înscriere în obiectivul municipalității privind reducerea accidentelor rutiere pe străzile capitalei, Alba – Iulia fiind unul din drumurile principale din sectorul Buiucani.

În context, precizăm că de săptămâna viitoare vor începe lucrările la modernizare a iluminatului public pe strada Muncești.

Primăria menționează că, pe bd. Mircea cel Bătrân, str. Ion Creangă și Parcul Valea Trandafirilor a fost executate lucrări de înlocuire a corpurilor de iluminat, până în prezent fiind valorificați 3,7 de milioane lei din cei 14 milioane lei prevăzuți în buget pentru acest scop.

Pe parcursul anului 2019 urmează a fi modernizat iluminatul public pe străzile: Calea Moșilor, Calea Ieșilor, bd. Moscova, str. Kiev, str. Ciuflea, Viaduct, str. Muncești și sectorul Budești 2.

You may also like

Comments are closed.

By