IGP a mărit numărul de polițiști care asigură buna desfășurare a evenimentelor electorale publice

igp_15_0_1_4

Poliția a luat, încă zilele trecute, decizia de a spori efectivele de polițiști care asigură buna desfășurare a evenimentelor electorale publice. Oamenii legii au luat act de sesizările unor concurenţi electorali, privind perturbarea unor întruniri. În toate cazurile, persoanele vinovate s-au ales cu amenzi de câte 500 de lei.

Într-un comunicat de presă, poliţia îndeamnă concurenții electorali, precum și susținătorii acestora, să manifeste un comportament responsabil în cadrul întrunilor electorale, să se abțină de la provocări.

„Avem sesizări privind diverse încălcări practic de la fiecare partid, am aplicat sancțiuni reprezentanților direcți sau indirecți de la aproape toate partidele care desfășoară activități electorale. Dar au fost și multe sesizari sau prezentări în mass-media privind presupuse cazuri de încălcări care s-au dovedit false”, se conţine în comunicatul IGP.

De asemenea, Poliţia cere să fie informată din timp în privința evenimentelor electorale publice, pentru evitarea incidentelor. „În acest sens, la nivel național, Poliția a luat încă de zilele trecute decizia de a spori efectivele de polițiști care asigură buna desfășurare a evenimentelor electorale publice”, se mai spune în comunicatul IGP.

sursa:

You may also like

Comments are closed.

By