Igor Dodon s-a întâlnit cu europarlamentarul Elmar Brok, unul din protectorii PAS – PPDA, acuzat de corupție

52800510_2187038574870358_7552549395577700352_n

Preşedintele Igor Dodon a avut, la Munchen, o întrevedere cu Elmar Brok, europarlamentar german. Dodon spune, într-o postare pe Facebook, că a făcut cu oficialul european un schimb de opinii privind relațiile dintre Moldova și UE, dar și privind situația politică internă și externă din țara noastră.

Amintim că Elmar Brok, în vârstă de 72 de ani, unul din protectorii din Parlamentul European al PAS și PPDA, a fost criticat de mai mulţi colegi de partid, care spun că şi-a folosit influenţa pentru a-şi ajuta prietenii.

Politicienii germani îl acuză că a făcut lobby pentru un trust de presă german, fiind plătit cu 10 mii de euro pe lună, pe care nu i-a indicat în declarația sa de avere. La fel, o investigație jurnalistică a scos la iveală că Brok lua bani pentru vizite organizate de alegători la Parlamentul European, deși primea fonduri în acest scop.

Presa mai scrie că Elmar Brok face parte și din conducerea unei organizații europene care finanțează mai multe ONG-uri și instituții media din Moldova, susținătoare înflăcărate ale binomului PAS-PPDA, scrie Timpul.md.

Elmar-Brok-1

You may also like

Comments are closed.

By