Dovadă că PCRM și PLDM pregăteau o alianță secretă: Au fost publicate CONVORBIRILE între Mark Tkaciuc și Vadim Pistrinciuc // DOC

Voronin-si-Filat

În grupul de pe telegram Boiler Show, au fost postate mai multe screenshoturi din convorbirile pe poșta electronică între fostul deputat din Partidul Comuniștilor din Republica Moldova, Mark Tkaciuc și deputatul din partea PLDM, Vadim Pistrinciuc. În aceste discuții, care au avut loc în perioada de timp februarie – aprilie 2013, se observă că PLDM și PCRM pregăteau o alianță secretă, scrie Telegraph.md.

Așa cum anunța în acea perioadă președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, alianța „harbuzul” era aproape să se înființeze în prima jumătate a anului 2013. Deputații Vadim Pistrinciuc (sfetnic@hotmail.com) și Mark Tkaciuc (m.66tkachuk66@gmail.com), care s-ar părea că ar fi responsabili de comunicarea pe extern discută despre o potențială alianță, un vot comun pentru demiterea unor demnitari și inclusiv pentru excluderea Partidului Democrat de la procesul de Guvernare.

Din discuțiile postate pe canalul Boiler Show, se pare că au existat cel puțin câteva întâlniri între fruntașii partidelor pentru a discuta tacticile de înlăturare a PDM-ului de la guvernare și crearea unei alianțe între formațiunile care la prima vedere par a fi diferite după ideologie și program politic.

O astfel de întâlnire a fost convenită în luna aprilie 2013, când trei lideri din partea PLDM (Pistrinciuc, Deliu și Streleț) și trei din partea PCRM (Tkaciuc, Petrenco și Reșetnicov) s-au întâlnit în cabinetul ministrului Justiției, loc sigur în opinia lor, pentru a discuta detaliile operațiunii „Zebra”, care ar presupune un algoritm de mișcări coordonate după modelul (noi un pas – voi un pas).

1-9

2-9

3-10

4-11

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

sursa: telegraph.md

You may also like

Comments are closed.

By