Doi tineri reținuți, după ce au spart mai multe locuințe din Budești și Cruzești (VIDEO)

foto-21.02.19

Doi tineri cu vârstele de 24 ani și respectiv 27 ani, originari din raionul Anenii Noi, au fost reținuți, fiind bănuiți de comiterea unui șir de furturi din locuințe. Prejudiciul cauzat depășește suma de 20 000 lei. Indivizii anterior au mai fost judecați pentru infracțiuni similare.

Tinerii au pătruns în cel puţin trei locunţe din comunele Budești și Cruzești, pe parcursul lunilor noiembrie 2018 – ianuarie 2019, de unde au sustras mai multe bunuri materiale mijloace bănești, sac de box. Ulterior poliţiştii au efectuat percheziţii autorizate la domiciliile acestora, cît și în unitățile de transport. Forțele de ordine au ridicat bunuri ce urmează a fi examinate si stabilită proveniența lor.

În cadrul audierilor indivizii şi-au recunoscut vinovăţia și au declarat că intrau în locuințe când proprietarii nu se aflau acasă.

Indivizii au fost reținuți pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, fiind cercetați penal pentru furt, care conform legislației în vigoare se pedepseşte cu amendă în mărime de la 32 500 la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

You may also like

Comments are closed.

By