Discuţia lui Candu cu o pensionară din Călărași // VIDEO

56023-15505-81758-19

Locuitorii raionului Călăraşi cred că guvernarea PDM va continua să implementeze proiecte bune pentru ţară. O doamnă din localitate şi-a exprimat speranţa, într-un dialog scurt cu vicepreşedintele PDm Andrian Candu,  că guvernarea va reduce termenul de 15 ani necesari pentru recalcularea pensiei.

“La această oră lucrăm pentru reducerea termenului de 15 ani necesari pentru recalculul pensiei. Între timp, după majorarea din decembrie, urmează indexarea din aprilie şi revenim la sfârşitul anului cu o nouă mărire a pensiei”, i-a spus Andrian Candu.

În cadrul unei vizite şi la spitalul din Călăraşi, AndrianCandu s-a convins că reformele pentru tinerii specialişti trebuie continuate, întrucât tot mai mulţi dintre ei aleg să rămână acasă.

Şi îmbunătăţirea condiţiilor pentru oamenii de afaceri, modernizarea instituţiilor de învăţământ şi dezvoltarea infrastucturii sunt angajamente pe care şi le asumă democraţii.

„De ce există o anumită grijă faţă de antreprenori, deoarece ei poartă anumite riscuri şi creează locuri de muncă. Plătesc impozite şi de ei depinde economia ţări”, a declarat Andrian Candu, la Călăraşi.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By