Democrații au lansat site-ul candidat.md: Ne-am gândit să venim în ajutorul cetăţenilor, să cunoască toți candidaţii

cebotari

Alegătorii pot afla informații despre toți candidații Partidului Democrat din Moldova pe site-ul candidat.md, lansat recent de formațiune. Anunțul a fost făcut de către vicepreședintele PDM Vlad Cebotari.

”Avem alegeri după sistem mixt și cetăţenii trebuie să ştie pe cine vor vota în circumscripţia sa. Ne-am gândit să venim în ajutorul cetăţenilor, să cunoască toți candidaţii. Pe pagina cadidat.md toata lista, de la unu la 51, o să vedeţi că avem candidați serioși peste tot, este sufiecient să accesăm candidatul, avem prezentarea lui”, a continuat viepreședintele PDM.

La fiecare candidat sunt disponibile programul alectoral, angajamentele, dar și realizările acestora.

Pe același site, cetățenii vor găsi informații utile și despre concurenții de pe lista națională a partiduli. Tot aici este și manifestul electoral al PDM.

”Aici se regăsesc informaţiile colectate de la cetăţeni, ideile lor care au stat la baza acestui document. Copiii, pensionari, infrastructura, sănătatea cetăţenilor, educaţia, economia, mediul de afaceri, locuri de muncă bine plătite, agricultură dezvoltată, stat de drept, reforma clasei politice. Detaliile le veţi găsi în acest manifest”, a mai spus Cebotari.

Vicepreședintele PDM, care este și șeful staffului electoral al formațiunii, s-a referit și la caravana formaiunii, care se deplasează prin țară și discută cu oameni din diferite raioane.

”Vreau să vă spun că această caravană s-a dovedit a fi una bună. Nici noi nu ne-am așteptat la atâta căldură. Oamenii sunt bucuroși să ne vadă, să se plângă, înțeleg că ceea ce vor spune, noi vom asculta și vom realiza. Culegem multe probleme și planificăm să le rezolvăm. Doar în 5 zile de campanie au avut peste 110 întâlniri directe cu cetățenii. Contacte directe cu peste 10 mii de cetățeni, lucru fără precedent pentru Republica Moldova şi PDM”, a spus Cebotari.

Potrivit lui, până la sfârșitul campaniei electorale, caravana PDM mai are planificate în jur de 160 de întâlniri cu cetățenii, iar candidații formațiunii vor fi în contact direct cu 150 de mii de alegători.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By