Candu a mers la o farmacie pentru a vedea personal cum se eliberează medicamentele compensate şi gratuite // VIDEO

Screenshot_12

Caravana PDM a ajuns marţi în raioanele Şoldăneşti şi Rezina, unde a vizitat mai multe localităţi şi a intrat în dialog cu cetăţenii despre aşteptările lor şi despre soluţiile pe care Partidul Democrat le propune pentru Moldova.

La Rezina, Andrian Candu a mers la o farmacie pentru a vedea personal cum se eliberează medicamentele compensate şi gratuite. Acolo, democraţii au discutat cu mai mulţi vizitatori.

„Am venit să vedem, la fața locului, care este starea în domeniul medicamentelor compensate, deoarece au fost diverse speculații. Vrem să le arătăm tuturor o rețetă eliberată de medicul de familie, cu medicament compensat”, a spus Andrian Candu, într-o intervenție live pe Facebook.

”Am venit cu reţeta şi am primit toate medicamentele”, i-a spus lui Andrian Candu o doamnă care a venit să primească medicamente compensate.

Andrian Candu a amintit că, din 1 februarie, medicamentele pentru tratamentul celor mai frecvente maladii sunt gratuite, iar pentru a beneficia de ele pacienţii trebuie să vină cu reţeta eliberată de către medicul de familie şi i-a îndemnat să solicite aceste medicamente.

You may also like

Comments are closed.

By