Călin Vieru vine cu un apel public: îi cere liderului PPDA, Andrei Năstase, să se retragă din cursa pentru parlamentare

calin vieru privesc

Călin Vieru, candidat independent pe circumscripţii 33 din Chişinău, îi cere concurentului său din binomul PAS-PPDA, Andrei Năstase, să se retragă din cursa pentru alegerile parlamentare. Într-un apel public, Călin Vieru susţine că Năstase nu va putea reprezenta onorabil locuitorii din Chişinău.

“În primul rând, domnule Andrei Năstase, dumneavoastră nu aveți și nu veți avea timpul să fie reprezentantul locuitorilor din Chișinău ale căror voturi le doriți în Circumscripția Chișinău! Dumneavoastră sunteți angrenat într-o luptă electorală la nivel național și veți fi ales cu siguranță pe lista blocului electoral ACUM”,
consideră Călin Vieru.

Acesta este surpins şi de faptul că liderul PPDA are o poziţie anti-unionistă, deşi şi-a făcut studiile în România, la Iaşi.

“Domnule Năstase, ați absolvit studiile în capitala istorică a Moldovei și a României, Iașiul, însă candidați împotriva unioniștilor și nu ați avut până acum nicio poziție tranșantă pentru Unirea cu România. Mai mult, v-ați legat în horă cu Dodon și Usatâi, unelte ale Kremlinului, în 2015 și 2016”, notează Vieru.

În opinia lui Călin Vieru, retragerea lui Năstase în favoarea sa va fi în favoarea oamenilor din suburbiile Chișinăului și a celor care își doresc Unirea cu România.

“Odată cu retragerea candidatului Andrei Năstase din Circumscripția uninominală 33 sunt sigur că vom găsi o soluție pentru ca un singur candidat care își dorește Unirea cu România să lupte pentru voturi. Este un prim pas pe care îl voi face spre realizarea unuia dintre obiectivele mele de campanie: constituirea unui grup parlamentar al unioniștilor
”, a mai spus Călin Vieru.

sursa: timpul.md / foto: privesc.eu

You may also like

Comments are closed.

By