Voronin, despre Sandu: Ea s-a discreditat absolut și fuge în diasporă, unde nu se cunosc bine realitățiile din țară

voronin

Liderul PAS, Maia Sandu, a ales să candideze în diasporă pentru că nu poate conta pe voturile alegătorilor de acasă, unde s-a discreditat ca politician. De această părere este președintele PCRM, Vladimir Voronin. Declarațiile au fost făcute la emisiunea Glavnoe de la TVC21.

”În R. Moldova s-au discreditat absolut, iar cei din diasporă nu cunosc toate realitățile din țară de asta pot să voteze pentru așa candidați. Ea candidează acolo pentru ca SUA să-i asigure victoria, dar aici cine o va vota? De asta și fuge. În Republica Moldova o face pe mironosița, iar apoi anunță că va candida în diasporă și acolo va fi susținută de cei care o promovează la noi în anumite scopuri”, a spus Voronin.

Președintele PCRM consideră că țara nu are nevoie de conducători ca Maia Sandu.

”Nu avem nevoie de ea în calitate de deputat din partea diasporei. Destule lucruri a făcut la Ministerul Educației, încât nici azi nimeni nu se poate clarifica cu ceea ce a făcut. Ea ne-a distrus sistemul educațional din țară, ea a distrus mulți tineri și acum noi să o alegem în Parlament pentru ca să mai facă ceea ce a mai făcut?”, a reacționat emotiv liderul comuniștilor.

You may also like

Comments are closed.

By