Vlad Plahotniuc, în vizită la fabrica de croitorie din Nisporeni: ne-am propus să aducem mai mulți investitori în zonă

plahotniuc

Fabrica de croitorie “Codreanca”, din orașul Nisporeni, care are aproximativ 100 de angajați, este un bun exemplu de afacere locală, care generează locuri de muncă, iar acum lucrează mai mult pentru export. Este opinia lui Vlad Plahotniuc, candidatul PDM la alegerile parlamentare pe circumscripţia din Nisporeni, exprimată în urma unei vizite la întreprindere.

”Mă bucur să văd oameni, care au ales să rămănă să lucreze acasă. De aceea, ne-am propus să aducem mai mulți investitori în zonă. Așa, regiunea se va dezvolta și tot mai mulți nisporeneni vor avea șansa unui viitor mai bun, vor fi create noi locuri de muncă, cu salarii decente. Dorința noastră este ca oamenii să trăiască tot mai bine, aici, acasă, în Moldova, alături de familiile lor, pe meleagurile natale. Muncim pentru asta”, a postat Vlad Plahotniuc, pe Facebook.

În cadrul vizitei la fabrica de croitorie, Vlad Plahotniuc a declarat că această întreprindere este un exemplu care demonstrează că, în ultimii ani, lucrurile au început să se mişte spre bine în Republica Moldova.

„Pentru prima dată, economia a început să crească. Ce-i drept, un an de proteste, doi ani de lucru şi abia acum ne putem permite să dăm pensii, să dăm salarii, să majorăm indemnizaţii, compensaţii pentru căldură şi multe altele chestiuni, pe care abia acum începem să le facem”, a declarat Vlad Plahotniuc, candidat PDM în circumscripția nr. 17, Nisporeni.

La fabrica de textile din oraşul Nisporeni activează peste o sută de persoane. Toată producţia ajunge în Uniunea Europeană. Angajaţii cos haine de iarnă pentrun militari şi saci de dormit.

Sursa: allmoldova.com

You may also like

Comments are closed.

By