VIDEO // Ce cred oamenii de la sate despre Vlad Plahotniuc: El îi ajută pe toţi. Dumnezeu să-i dea sănătate şi să-l ajute

plahotniuc v

Oamenii din satele Republicii Moldova privesc cu ochi buni proiectele sociale, derulate de guvernarea PDM şi liderul formaţiunii, Vlad Plahotniuc. Candidatul democrat Sergiu Sîrbu a testat pulsul opiniei publice din raionul Nisporeni şi a constatat o receptivitate la reformele implementate.

„Sergiu Sîrbu: Dar ce spun oamenii despre Vlad Plahotniuc? Locuitor al raionului Nisporeni: Este om normal, a făcut atâtea pentru noi. Este pământean de-al nostru şi face multe pentru noi. Face multe şi pentru ţară, pentru grădiniţe”.

Interlocutorul lui Sergiu Sîrbu a avut şi un mesaj pentru alegători: „Să voteze pentru dl Plahotniuc. Că el ajută pe toţi. Dumnezeu să-i dea sănătate şi să-l ajute”,

Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, candidează pentru fotoliul de deputat atât pe lista naţională, cât şi în circumscripţia uninominală cu numărul 17, din raionul de baştină, Nisporeni. “Am ales Nisporeniul, pentru că sunt băștinaș din Nisporeni, ador oamenii de aici, mă reprezintă, am făcut multe lucruri bune pentru Nisporeni și vreau să-mi continui această muncă”, a declarat Vlad Plahotniuc.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By