Sandu și Năstase îl umilesc pe Petic: l-au inclus pe locul 33 în lista națională, fără șanse să ajungă în Parlament

petic-nastase-1-696x392

Înfocatul suporter de la Ungheni al binomului PAS-PPDA, Gheorghe Petic, este umilit de Maia Sandu şi Andrei Năstase. Aceştia au uzat de serviciile lui Petic, i-au spoit imaginea de pretinsă victimă a puterii, pentru ca, ulterior, să-l plaseze abia pe locul 33 în lista electorală a binomului PAS-PPDA. Faptul a fost sesizat de jurnalistul român Victor Nichituş, într-un articol publicat pe Platforma Vox Publika.

Binomul PAS-PPDA are puţine şanse de a câştiga majoritatea în viitorul Parlament. Jurnalistul Victor Nichituş face trimitere la ultimul sondaj de opinie, realizat de compania Date Inteligente (IDATA), potrivit căruia blocul condus de Maia Sandu şi Andrei Năstase ar obţine doar 25 de mandate în viitorul Parlament. Aceasta înseamnă că Petic rămâne departe de Parlament.

“Blocul electoral condus de Maia Sandu/Andrei Năstase ar obține doar 25 de deputați în viitorul Parlament.Destul de puțin. Ba chiar insuficient pentru a îl salva pe Gheorghe Petic, unul dintre cei mai înfocați susținători ai Partidului Platforma DA condus de Andrei Năstase. Petic a fost reținut fiind suspectat de viol. Dacă ar obține statutul de deputat, Petic își poate, teoretic, amâna sentința. Doar că, în ciuda activismului său agresiv, Petic a fost inclus pe lista blocului electoral ACUM pe locul 33, fără șanse de a trece pragul necesar obținerii imunității parlamentare”, scrie Victor Nichituş.

De aceeaşi părere este şi bloggerul Denis Rusu, într-un alt articol, publicat tot pe Platforma VoxPublika.

“Binomul PAScuDA îl umilește pe Gheorghe Petic… îl umilește în cel mai mizerabil mod. Petic a fost inclus, într-un final, pe lista PAScuDA pe circumscripția națională, pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Și dacă alegătorul simplu s-a așteptat ca acesta să fie în primii zece, pentru că Petic chiar mereu a fost un membru activ și chiar agresiv, în folosul partidului, atunci finanțatorii PAScuDA au decis că Gheorghe Petic merită locul 33 pe lista națională, în locul lui Maxim Victor. Pentru a fi mai înțeles, repet, LOCUL 33 = ZERO șanse de a ajunge în parlament și de a avea imunitate”, scrie Denis Rusu.

“Au dat cu piciorul în cei care și-au rupt cămașa pentru partid. Au dat cu piciorul în cei care au stat în ploaie și ger în PMAN. Au dat cu piciorul în cei care au avut încredere în PAScuDA. Adevărata față a binomului abia începe a se arăta!”, conchide bloggerul.

sursa: hotnews.md

You may also like

Comments are closed.

By