Pavel Filip s-a lansat în campania electorală: Am venit cu un Plan de dezvoltare, numit Dacia, pentru că include prioritățile noastre – drumuri, apeduct, canalizare, investiții

Screenshot_8

Premierul Pavel Filip s-a lansat, astăzi, în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Candidatul PDM la circumscripția nr. 20, Strășeni și Orhei, și-a prezentat programul, pe care l-a denumit DACIA.

„Astăzi am început campania electorală în circumscripția 20. Am ales să candidez din partea raionului meu de baștină, pentru că îmi doresc mult să aducem aici dezvoltarea economică și bunăstarea. Avem o echipă puternică, care a demonstrat în timp că rezultatele se obțin fără multă vorbă, prin fapte și muncă. De aceea, am venit și cu un Plan de dezvoltare pentru localitățile din Strășeni și Orhei, un plan PENTRU FAPTE. L-am numit simbolic DACIA, pentru că include prioritățile noastre: DRUMURI, APEDUCT, CANALIZARE, INVESTIȚII, toate acestea pentru ca oamenii să rămână ACASĂ”, a scris Pavel Filip pe Facebook.

You may also like

Comments are closed.

By