Patru bărbați, reținuți în cazul soților bătuți și jefuiți la Drochia // VIDEO

Screenshot_9

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 25 de ani, originari din raioanele de nord ale țării, au fost reținuți de ofițerii Direcției Crime Grave a Inspectoratului Național de Investigații în comun cu polițiștii de la Inspectoratul de Poliție Drochia. Aceștia sunt suspectați că au maltratat de comiterea tâlhăriei din orașul Drochia.

Oamenii legii au fost sesizați acum câteva zile, precum că persoane necunoscute au pătruns într-o locuință din orașul Drochia, unde au maltratat stăpânii și au furat mai multe bunuri.

La fața locului, polițiștii au stabilit că în seara de 26 ianuarie, persoane necunoscute, cu cagule pe cap au intrat în gospodăria a doi soți de 77 de ani, unde i-au maltratat, legat, apoi au furat mai multe obiecte de preț, bijuterii din aur, o armă din seif, care era deținută legal de stăpânul casei și bani.

Ca urmare a acțiunilor complexe de investigație, la 27 ianuarie, polițiștii au reținut patru suspecți.

Doi dintre aceștia, alias ”CLIM” (organizatorul) și alias ”BUMER”(executorul), au fost eliberați din penitenciar în anul 2018, fiind judecați pentru comiterea unor infracțiuni analogice. Ceilalți complici, aveau rolurile de executor și șofer.

În cadrul celor opt perheziții desfășurate în Bălți și Rîșcani polițiștii au ridicat hamuturi din plastic similare cu cele care ar fi fost legați cei doi soți, telefoane mobile, mijloace bănești, substanțe narcotice de tip marijuana, carduri bancare, laptop-uri dar și pistolul de model Makarov dispărut din casa victimelor.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru tâlhărie. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă de la opt la zece ani de închisoare.

În continuare poliția întreprinde măsuri speciale de investigație în vederea apartenenței acestui grup în comiterea și altor infracțiuni analogice în regiunea de nord a țării.

You may also like

Comments are closed.

By